About

10 faktaa minusta

  1. Olen 23-vuotias nuori nainen Helsingistä vuoristorataisella taustalla. Nimeni lausutaan [scha-jen], tutummin minut tunnetaan nimellä CC [see-see]. Etunimeni ovat Cheyenne C. Puolet juuristani tulee Suomesta, toinen puoli Filippiineiltä.
  2. Mikäli et ole seurannut minua aiemmin henkilökohtaisesti, mutta tiedät nimeni syystä tai toisesta, UNOHDA KAIKKI ennakkoluulot rohkeasti, sillä todennäköisesti tulen kumoamaan ne pikimmiten.
  3. Persoonana olen hassuttelija, hieman ehkä ujo, mutta kaiken kaikkiaan positiivinen, välittävä ja iloinen pakkaus, jonka fiksuus usein aliarvioidaan pinnallisista syistä.
  4. Työskentelen asiakaspalvelijana eräässä ruokakaupassa, minkä lisäksi toimin kevytyrittäjänä sosiaalisessa mediassa. Opiskelen tradenomiksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa, mutta tosin opintoni ovat hieman jäähyssä myöhemmin selviävän syyn vuoksi.
  5. Olen onnellisesti avoliitossa ja kanssamme asuu pian 10-vuotias shetlanninlammaskoira Tete.
  6. Voisi sanoa, että elän (tai ainakin pyrin elää) aika tavallista elämää, vaikka olenkin tullut tunnetuksi mm. lukuisista lööpeistä Seiskassa ja muissa medioissa viimeisen parin vuoden aikana. Tulipahan käytyä myös Temptation Island -tv-ohjelmassa. Kohukaunottaren leimasta on ollut vaikea irtautua.
  7. Suurin osa elämäni vuoristoradoista ovat oireilua vaikeasta nuoruudestani: narsistinen kasvuympäristö ja siitä irtautuminen, todellisen minän löytämistä sekä sen rakentamista.
  8. Olen blogannut vuodesta 2013. Pyrin kirjoittamaan rehellisesti ja aidosti sekä yhä enemmän uskallan tuoda myös mielipiteitäni esille. Vaikuttaminen kiinnostaa minua ja positiivinen palaute ajaa eteenpäin. Erityisesti olen saanut kiitosta avautuessani vaikeista asioista: syömishäiriöt (anoreksia ja bulimia), perheen ongelmat alkoholismista narsismiin, läheisriippuvuus, pikavippikierteet...
  9. Minua kiinnostaa erityisesti itsetutkiskelu, sillä olen saanut siitä paljon apua mm. tunnepuolen ”ongelmiin”. Haluan ymmärtää itseäni paremmin sekä kehittyä paremmin voivaksi yksilöksi. Erityisen hyviä teoksia ovat mm. Tunnelukkosi, Murra tunnelukkosi, You are a badass, Narsistin lapsena.
  10. Jaan paljon ajatuksiani sosiaalisessa mediassa iloineen ja murhineen. Minua kiinnostaa myös kuntosalilla treenaaminen (joka on tosin viime aikoina jäänyt vähille), minulla on kasvava into meikkaamista kohtaan ja rakastan vaatteita, erityisesti kenkiä.

Mottojani

”Kaikki tapahtuu syystä. Kaikessa on opetuksensa. Syy paljastuu Sinulle ennemmin tai myöhemmin.”

”Jos haluat elää elämää, mitä et ole aiemmin elänyt, sinun on alettava tekemään asioita, joita et ole aiemmin tehnyt”

”Keskity siihen, mikä saa sinut tuntemaan olosi hyväksi ja tulet myös löytämään kaikkea, mikä saa sinut tuntemaan olosi hyväksi.”

”Älä jää katumaan tehtyä. Ota opiksesi ja keskity tähän hetkeen sekä tulevaisuuteen.”

x8

”Imperfection is beauty
Madness is genius
and it’s better to be
absolutely ridiculous
than absolutely boring”

[scha-jen] taikka tutummin CC [see-see]

23 | Helsinki | avoliitossa
opiskelija | asiakaspalvelija | kevytyrittäjä
somepersoona | mediapersoona
lifestyle | hyvinvointi | muoti
ajatuksia | mielipiteitä | avautumisia

- Nuoren naisen arkea sen ylä- ja alamäkineen -


@FabuliciousCC