Blogi

Heippo dei!

Alan olla pikkuhiljaa palautunut viime viikkoisesta Dubain reissustani, joka alkoi katastrofaalisesti. Siitä lisää myöhemmin toisessa postauksessa. Tässä postauksessa haluaisin puhua merkkilaukkuihin tuhlaamisesta sekä ottaa kantaa spekulointeihin siitä, olinko Dubaissa hummustelemassa eli myymässä itseäni... :D

Heippa rallaa ja hyvää keskiviikko päivää!

Aurinko paistaa ja Siperian pakkaset paukkuu. Ja meitsi otti muuten loparit vakituisesta päivätyöstäni somen takia! Mitä?! Lue lisää!

 

Heippa tyypit!

Näin sattui käymään, että aloitin nyt tammikuussa kouluni alusta puhtaalta pöydältä. Syksyni oli yhtä kuin nolla opintopistettä. Miksi näin kävi?

Heippa!

Olen aika paljon somessa ja julkisuudessakin avautunut siitä, että en ole väleissä tai tekemisissä isäni kanssa. Viime elokuussa julkaisin myös videon ”Isäni on hirviö”, jossa puhuin alkoholismista sekä perheväkivallasta. Viime viikonloppuun asti uskoin, etten varmaan tule enää koskaan olemaan tekemisissä isäni kanssa, mutta toisin kävi..

 

Kirjoitin aiheesta läheisriippuvuus ensimmäisen kerran heinäkuussa ja video sekä teksti löytyvät TÄÄLTÄSain aiheesta aivan valtavan, posiitivisen palauteryöpyn ja oli yllättävä huomata, kuinka yleistä läheisriippuvuus onkaan ja millainen ongelma se voi suhteissa oikeasti olla! En huomannut läheisriippuvuuttani kuin vasta nykyisessä suhteessani ja epäilenkin, pystyykö kyseistä "ongelmaa" toteamaan ellei ole juuri nimenomaan suhteessa. Mikäli kuitenkin suhteessasi huomaat läheisriippuvuuden piirteitä, ei hätää, niinkuin olen sanonut: jos asian tiedostaa, on jo voiton puolella. Ja niin se oikeasti onkin..

Heippa!

Kuten (ehkä jo) tiedätte, sushi on suuri heikkouteni. Olen kokeillut kaikenlaisia paikkoja Helsingin keskustassa ja yksi ravintola muiden joukossa nousee ykköseksi, nimittäin...

Heippa ja hyvää alkanutta uutta vuotta!

Some täyttyy juuri nyt uuden vuoden lupauksista sekä ihmisten toiveista tulevalle vuodelle. New year, ne me. Mikä klisee. Toisaalta ihan toimiva sellainen, mikäli siihen vain uskoo. 

 

Heippa!

 

Toivottavasti Teillä ovat joulunajat sujuneet mukavasti!

 

Joulun alla vähensin hieman somettamista, sillä olen halunnut nauttia vain olemisesta ja nauttia oikeasti täysin siemauksin tästä joulusta. Sain oikeastaan kaiken, mitä olin toivonutkin: perinteisen joulun:

Ciao,

Me ihmiset olemme välillä hassuja olentoja. Me ajattelemme ja tunnemme, mutta toisinaan ajatukset ja tunteet voivat sekoittua niin, että saatamme tuntea ihan toisin kuin ajattelemme! Toisin sanoen käyttäydymme ihan toisin kuin ajattelemme ja/tai antaudumme tunteidemme viemäksi. Miksi toimimme näin? Tunnistatko itsesi tästä?

 

Heippa!

Se olisi ensimmäisen blogi- sekä YouTube-haulin aika!

PC150322Oon tehnyt pitkän aikaa yhteistyötä Junkyardin kanssa ja tällä kertaa päätimme kokeilla perinteisen Snapchat-haulin sijaan haulia YouTube-videolla ja

Hei ja tervetuloa uusille, aivan upeille sivuilleni!

Mun nimi on Cheyenne, tutummin CC ja kirjoittelin aiemmin blogia FabuliciousCC. About-välilehdeltä löydät 10 faktaa minusta, mikäli en ole Sinulle entuudestaan tuttu.

En ole tuota vanhaa blogia päivitellyt oikein kunnolla kuluneen vuoden aikana, lyhkäisiä innostuneita ajanjaksoja lukuunottamatta. Pääsyy bloggaamiseni jämähtämiseen on edellisen blogini epäkäytännöllisyys ja ennen kaikkea jämähtänyt ulkoasu.


@FabuliciousCC