Blogi

 

Kirjoitin aiheesta läheisriippuvuus ensimmäisen kerran heinäkuussa ja video sekä teksti löytyvät TÄÄLTÄSain aiheesta aivan valtavan, posiitivisen palauteryöpyn ja oli yllättävä huomata, kuinka yleistä läheisriippuvuus onkaan ja millainen ongelma se voi suhteissa oikeasti olla! En huomannut läheisriippuvuuttani kuin vasta nykyisessä suhteessani ja epäilenkin, pystyykö kyseistä "ongelmaa" toteamaan ellei ole juuri nimenomaan suhteessa. Mikäli kuitenkin suhteessasi huomaat läheisriippuvuuden piirteitä, ei hätää, niinkuin olen sanonut: jos asian tiedostaa, on jo voiton puolella. Ja niin se oikeasti onkin..

Heippa!

Kuten (ehkä jo) tiedätte, sushi on suuri heikkouteni. Olen kokeillut kaikenlaisia paikkoja Helsingin keskustassa ja yksi ravintola muiden joukossa nousee ykköseksi, nimittäin...

Heippa ja hyvää alkanutta uutta vuotta!

Some täyttyy juuri nyt uuden vuoden lupauksista sekä ihmisten toiveista tulevalle vuodelle. New year, ne me. Mikä klisee. Toisaalta ihan toimiva sellainen, mikäli siihen vain uskoo. 

 

Heippa!

 

Toivottavasti Teillä ovat joulunajat sujuneet mukavasti!

 

Joulun alla vähensin hieman somettamista, sillä olen halunnut nauttia vain olemisesta ja nauttia oikeasti täysin siemauksin tästä joulusta. Sain oikeastaan kaiken, mitä olin toivonutkin: perinteisen joulun:

Ciao,

Me ihmiset olemme välillä hassuja olentoja. Me ajattelemme ja tunnemme, mutta toisinaan ajatukset ja tunteet voivat sekoittua niin, että saatamme tuntea ihan toisin kuin ajattelemme! Toisin sanoen käyttäydymme ihan toisin kuin ajattelemme ja/tai antaudumme tunteidemme viemäksi. Miksi toimimme näin? Tunnistatko itsesi tästä?

 

Heippa!

Se olisi ensimmäisen blogi- sekä YouTube-haulin aika!

PC150322Oon tehnyt pitkän aikaa yhteistyötä Junkyardin kanssa ja tällä kertaa päätimme kokeilla perinteisen Snapchat-haulin sijaan haulia YouTube-videolla ja

Hei ja tervetuloa uusille, aivan upeille sivuilleni!

Mun nimi on Cheyenne, tutummin CC ja kirjoittelin aiemmin blogia FabuliciousCC. About-välilehdeltä löydät 10 faktaa minusta, mikäli en ole Sinulle entuudestaan tuttu.

En ole tuota vanhaa blogia päivitellyt oikein kunnolla kuluneen vuoden aikana, lyhkäisiä innostuneita ajanjaksoja lukuunottamatta. Pääsyy bloggaamiseni jämähtämiseen on edellisen blogini epäkäytännöllisyys ja ennen kaikkea jämähtänyt ulkoasu.


@FabuliciousCC