Ajatuksia

Heippa rallaa ja hyvää keskiviikko päivää!

Aurinko paistaa ja Siperian pakkaset paukkuu. Ja meitsi otti muuten loparit vakituisesta päivätyöstäni somen takia! Mitä?! Lue lisää!

 

 

Nyt on lähestulkoon kulunut melkein neljä kuukautta siitä, kun aloitin tuntisopparilla eräässä K-Marketissa. Kun alkuvuodesta aloitin kouluni alusta olen saanut vaan ihmetellä sekä itse että muilta, että miten ihmeessä mulla riittää oikein aikaa kaikelle: koululle, päivätyölle, somelle, salilla käymiseen, parisuhteelle, kavereille.. Ja faktahan on se, että ei yksinkertaisesti enää riitäkään! Jostain on aikaa karsittavaa ja valintani kohdistui tällä kertaa työpaikkaani.

Olen jo itse asiassa pitkään puntaroinut päässäni, voinko tehdä tällaista päätöstä. Kesästä lähtien etsin tuskaisesti vakituista työpaikkaa huomatessani (jälleen kerran), että vuokratyöläisena kassahommat loppuivat kuin seinään kesä/heinäkuussa, nyt huomatakseni, että vakkaripaikka ei ehkä sittenkään tähän elämäntilanteeseen sovikaan mulle? Olen jo pitkään haaveillut, että voisin työskennellä täysillä sosiaalisen median parissa ja koulun myötä olen todellakin saanut huomata, että intohimoni on somessa sekä markkinoinnissa. Varmaan ensimmäistä kertaa ikinä tiedän, että tämä voisi olla se mun juttu. Eikä vaan oman sosiaalisen median rakentaminen ole se juttu, vaan koen, että voisin olla hyvä markkinoinnissa ja viestinnässä, erityisesti somen puolella, ammatikseni sekä asiantuntijana. 

"Pelkokin on vain tunne"

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että omien unelmien eteen on tehtävä töitä ja oma onni on yksinkertaisesti omissa käsissä. Ei voi vaan odotella ihmeitä tapahtuvan. Elämään ei tarvitse tyytyä, mikä on ihan eri asia kuin se, että on elämäänsä tyytyväinen. Väärä ala? Väärä työpaikka? Onneton parisuhde? Mikä oikeasti estää muuttamasta asioita elämässämme, mitkä tekevät meitä onnettomiksi? Pelko. Pelko estää meitä toimimasta, mutta onneksi pelkokin on vain tunne, eikä mikään konkreettinen kivimuuri estämässä meitä tavoittelemassa sisäistä harmoniaa sekä onnea.

Aika näyttää oliko tää oikea päätös, fiilis on ainakin hyvä ja aion manifestoida tätä tunnetta! Aion tulevaisuudessa jakaa vinkkini siitä, miten somessa voi tienata, do's and the nots! 

Viikonlopuksi lähdenkin Ouluun pistospäiviä järjestämään ja sunnuntaina olisi lähtö Dubaihin lyhyelle lomalle, joten pientä taukoa voi olla tänä aikana!

Oletko Sinä muuten tehnyt joskus elämässäsi jonkin isomman muutoksen, ottanut riskin ja se onkin sysännyt Sinut juuri oikeille raitelle? Kommentoi alapuolelle, haluan mielelläni kuulla tarinanne!

xx

CC

 


Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä


@FabuliciousCC