Lifestyle

Hei ja tervetuloa uusille, aivan upeille sivuilleni!

Mun nimi on Cheyenne, tutummin CC ja kirjoittelin aiemmin blogia FabuliciousCC. About-välilehdeltä löydät 10 faktaa minusta, mikäli en ole Sinulle entuudestaan tuttu.

En ole tuota vanhaa blogia päivitellyt oikein kunnolla kuluneen vuoden aikana, lyhkäisiä innostuneita ajanjaksoja lukuunottamatta. Pääsyy bloggaamiseni jämähtämiseen on edellisen blogini epäkäytännöllisyys ja ennen kaikkea jämähtänyt ulkoasu.

Tyytymättömyys ulkoasuun ei innostanut välillä tippaakaan kirjoittamaan. Myöskin se, että sivuni eivät olleet mobiiliystävälliset (=epäkäytännöllisyys, vaikealukuisuus), niin ei oikeastaan edes tuntunut myöskään kivalta tuottaa sisältöä sivuille, joita on ärsyttävä lukea! Nyt asiat ovat kuitenkin muuttuneet, sillä Sivustamo laittoi sivuni täysin uuteen uskoon, enkä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen! Ulkoasu koneella on myös niin upea, että multa pääsi onnenkyyneleet, kun pääsin näkemään uudet sivuni ensimmäistä kertaa.

Sivujani lukee myös varsin paljon ihmisiä ulkomailta, etenkin sukulaiset ja englantia puhuvat tutut, joten on nyt todella siistiä, että sivustoni saa nyt napin painalluksella täysin englanniksi omalla sisällöllään, eikä jatkossa tarvitse lukea megametripostauksia, jotka on kirjoitettu myös englanniksi. Ulkomaisten lukijoiden saaminen ei ole myöskään mitenkään epätoivottua, joten se on yhtä kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla: kielitaidon ylläpitämistä ja harjaannuttamista sekä mahdollisesti uusien lukijoiden tavoittelua. Uudet sivut mahdollistavat paljon ja hei, kuinka siistiä on että sivujeni domain on pelkkä etunimeni? Ihan huippua! 

Blogini, ja someni ylipäätään, ovat aika henkilökohtaisia, jaan paljon ajatuksiani sekä kokemuksiani, kuitenkaan (hirveästi) kaunistelematta arkeani. Kun menee hyvin, se näkyy ja jos menee heikommin, en sitäkään piilottele. Henkilökohtaisuus on mielestäni niin plussa kuin miinus. Henkilökohtaisuudella ja tietynlaisella aitoudella erottuu joukosta. Se on mulle myös tapa käsitellä tunteita ja ajatuksia, löytää ja auttaa kohtalontovereita, herättää keskustelua, löytää uusia näkökulmia sekä ihan yksinkertaisuudessaan tykkään kirjoittamisesta! Miinus puolena on ehkä se, että sille sokeutuu ajan kanssa kuinka paljon jakaa somessa ja kuinka henkilökohtaisesti voi asioista oikein puhua ja kirjoittaa. Omalle seuraajakunnalle käy myös sokeaksi eikä sitä oikeasti käsitä, että hei, kymmenet tuhannet ihmiset seuraavat minua. Mitä enemmän on seuraajia, niin sitä tarkemmaksi seuraajatkin käyvät: teet yhdenkin virheen, möläytät jotain hölmöä tai olet vain yksinkertaisesti tietämätön jostain, niin joukko ihmisiä on aina valmiina lyttäämään ja kivittämään sinut tilaisuuden tullen. Ja ei, tämä ei ollut sitä kuuluisaa uhriutumista, vaan ihan fakta.

Mutta, ettei blogini menisi ihan liian raskaaksi, tykkään tehdä väliin myös ehkä pinnalliseksi luokiteltuja postauksia sekä ihan höpöhöpö arjenjako juttuja. Blogini onki jaettu viiteen osa-alueeseen: lifestyle, ajatuksia, muoti, kauneus ja hyvinvointi. 

Isot ja tuhannet kiitokset vielä Sivustamolle mielettömästä kädenjäljestä sivuillani ja toiveideni toteuttamisesta. Tämä on todellakin uusi alku bloggaamiselleni enkä voisi olla onnellisempi uusista sivuistani. Mikäli etsit kotisivutekijää, voin vain suositella Sivustamoa ja näkeehän sen jo näistä sivuista, että homma todellakin toimii, sivut pelittävät ja lopputulos on ammattimainen. Osoitteesta www.Sivustamo.fi löydät lisää tietoa.

Tervetuloa uudestaan ja ensi kertaan,

xx

CC


ps. Mitä mieltä olet uusista sivuistani? Jätä kommentti alapuolelle!


Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä


@FabuliciousCC