Lifestyle

 

Heippa!

 

Toivottavasti Teillä ovat joulunajat sujuneet mukavasti!

 

Joulun alla vähensin hieman somettamista, sillä olen halunnut nauttia vain olemisesta ja nauttia oikeasti täysin siemauksin tästä joulusta. Sain oikeastaan kaiken, mitä olin toivonutkin: perinteisen joulun:
 
Heräsimme ilman herätystä jouluaattoon. Pienen aamukiukun jäljiltä söimme riisipuuroa, availimme lahjoja ja yksinkertaisesti olimme. Sain kaiken ajan itselleni laittaitua, minkä jälkeen siirryimme jouluaterialle Joelin äidille. Pöytä oli täynnä perinteisiä jouluherkkuja, nam! Oli savuporopiirakkaa, kalkkunakinkkua, lohta vaikka muille jakaa ja glögijuustokakkua. Unohtamatta tietenkään punaviiniä, hih. Meillä kotona, jos olen sattunut äitini jouluantimien äärelle, on usein ollut tarjolla friteerattua kanaa, ranskalaisia, aasialaisia herkkuja jne.. Loppuillaksi sitten siirryimmekin Joelin isän luokse, jossa oli vielä juustoja sekä lisää viiniä tarjolla.

 

1AB68F55 5FE4 4C96 9A44 EB6EA792C608
 
Tämä joulu on oikeastaan vuoden loppuhuipentuma sekä yksi parhaimmista kohokohdista. On ihana päättää vuosi näin ja siirtyä pian uuteen vuoteen, jonka pääsee aloittamaan freshisti, puhtaalta pöydältä hyvillä mielin.

 

 

Tämä vuosi toi mukanaan minulle ehkä yhden maailman parhaimmista asioista ja olen maailman onnellisin siitä, että olen saanut Joelin elämääni. Ilman häntä, en olisi tehnyt loppuvuotta kohden suurta henkistä kasvua. Olen saanut häneltä paljon enemmän kuin mitä osasin ikinä koskaan odottaa. Ilman häntä en olisi myöskään kokenut tällaista rakkaudentäyteläistä joulua ja olen ikionnellisin siitä, että olen saanut paikan tässä perheessä.
 
F3B320D1 9A1D 48FF B628 7B1D9968D042
 
Tärkeintä tässä joulussa oli yhdessäolo perheen kanssa ja muut lahjat olivat vain bonarina kaupan päälle. Täytenä yllätyksenä minulle paljastui jättimäisen valepaketin sisältä lennot Kreikan Santoriniin! Sillää sekunnilla, kun näin tuon punaisen lahjakassin Zalandon paketin sisältä, minut valtasi sanoinkkuvaamaton fiilis ja liikutuin syvästi. En ole varmaan koskaan kokenut mitään näin romanttista tai, että minun eteen olisi näähty tällaista vaivaa. En malta odottaa matkaan lähtöä ja olenkin jo kuumeisesti miettinyt hotelleja, jossa voisimme yöpyä sekä miettinyt ylipätään, miten ihana ja romanttinen reissu meillä tulee olemaan!

 

xx
CC 
 
5A61A997 61FE 46E3 A0EE 456125A5C263

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä


@FabuliciousCC