Muoti

Heippa!

Se olisi ensimmäisen blogi- sekä YouTube-haulin aika!

PC150322Oon tehnyt pitkän aikaa yhteistyötä Junkyardin kanssa ja tällä kertaa päätimme kokeilla perinteisen Snapchat-haulin sijaan haulia YouTube-videolla ja

päätimpä lisäillä tuotteista kuvat myös tänne blogin puolelle. TÄSTÄ klikkaamalla pääset tuon haul-videon pariin.

Pahoittelut videon huonosta äänen laadusta, uusi äänitin lähti heti tilaukseen! Tuotteisiin pääset muuten kuvia klikkaamalla. :)

PC150335

Mitä mieltä olette vaatevalinnoistani? Junkyard on yksi lemppari nettikaupoistani sporttisen streetwearin vuoksi sekä Junkyardin sivuilla tuuppaa aina tekemään parhaat kenkä- sekä salivaatelöydöt! Sivuilta löytyy myös yllättävän kivoja "normaaleja" vaatteita ja esimerkiksi tuo ensimmisen kuvan musta toppatakki on ollut mulla ahkkerassa käytössä. Oon niin rakastunut muhkeisiin toppatakkeihin!

PC150354

Kuten videollaki sanon, tästä harmaasta mekosta saa helposti todella fancyn yhdistämällä se korkeavartisiin saapikkaisiin. Olin hieman kahden vaiheilla sopiiko tuo vyö tuohon, mutta asukokonaisuus toimii helposti ja hienosti myös ilman vyötä. Käyttäisitkö vyötä asussa vai et? Kommentoi alle!

Koodilla CHEYENNE15 saat viikon ajan -15% alennusta yli 50€ ostoksista ja Instagramiini tulee arvontaan 150€ lahjakortti. Linkkiä alla Instaani alapuolella!
 
Seuraavaan kertaan,

xx

CC

PC150361

*Postaus sisältää yhteistyölinkkejä

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä

Arkisto


@FabuliciousCC